Home

Meerwaarde van de Bibliotheek West-Brabant

Bij de bieb ondersteunen we mensen in hun ontwikkeling. We hebben voor iedereen wat te bieden; boeken, cursussen, workshops etc. Met een focus op leesbevordering, digitale geletterdheid, informeren en basisvaardigheden zoals het omgaan met de computer of het leren van de Nederlandse taal.  

Lees meer over ons

Eén inlogaccount voor alle bibliotheekdiensten

Goed nieuws! Als lid van de Bibliotheek West-Brabant kun je nu met jouw account direct inloggen voor álle bibliotheekdiensten. Dit maakt inloggen veiliger én makkelijker. Gebruik je pasnummer als gebruikersnaam en je wachtwoord zoals altijd. Mocht het inloggen toch niet lukken, dan kun je kiezen voor de optie Wachtwoord vergeten. Kun je daarna nog steeds niet inloggen, dan kun je een mail sturen naar info@bibliotheekwb.nl.

Media UkkieLab | Feestelijke openingen

In het Media UkkieLab ontdek je op een leuke en informatieve manier meer over mediaopvoeding en kun je gelijk aan de slag met Beebots en TipToi pennen.
In de bibliotheken in Rijsbergen, Oudenbosch, Hoogerheide, Zevenbergen en Steenbergen openen we binnenkort nieuwe Media UkkieLabs.

Meer informatie en aanmelden

Nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten

Het verhaal van de Bibliotheek West-Brabant

Je bent welkom in de bibliotheek. Het is een plek waar je jezelf kunt zijn, waar je mensen ontmoet en waar je jezelf kunt ontwikkelen. Onze bezoekers vertellen graag hun verhaal.

Lees de verhalen van bezoekers

Hulp nodig bij de digitale overheid?

Heb je vragen over DigiD, belastingen, toeslagen of andere zaken van de digitale overheid? Kom naar het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in de bibliotheek.
 

Meer info over IDO

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers

Wil je actief blijven, nieuwe mensen leren kennen en jezelf nuttig maken? En word je enthousiast van boeken, taal en digitale ontwikkelingen? Word dan vrijwilliger bij
de bieb.

Vacatures vrijwilligerswerk