Disclaimer

Disclaimer


De Bibliotheek West-Brabant heeft veel zorg besteed aan de vormgeving en inhoud van deze site. De informatie komt uit betrouwbare bronnen en wordt zorgvuldig gecontroleerd. Mocht je toch informatie tegenkomen die volgens jou niet correct is, dan kun je dit laten weten via info@bibliotheekwb.nl. Ook als je suggesties of opmerkingen hebt, dan kun je dit laten weten via info@bibliotheekwb.nl.

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Externe links
Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast kunnen vanuit andere sites links worden gelegd naar deze site. Als je naar deze externe sites linkt, verlaat je de website van de Bibliotheek West-Brabant en ben je gebonden door de gebruiksregels die gelden voor de sites die je bezoekt. De Bibliotheek West-Brabant is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

Auteursrecht
Deze website is eigendom van de Bibliotheek West-Brabant. Alle (auteurs)rechten op de inhoud van deze website liggen bij de Bibliotheek West-Brabant. Je mag het materiaal op deze site alleen gebruiken voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden. Overname van (delen van) de site is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van de Bibliotheek West-Brabant en vermelding van de bron: www.bibliotheekwb.nl.

De Bibliotheek West-Brabant kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van deze site. Bij het plaatsen van foto- en filmmateriaal op deze website gaan we zo zorgvuldig mogelijk te werk.

Mocht je desondanks een foto of filmpje tegenkomen waarvan je denkt dat de auteursrechten bij jou liggen, laat het ons dan weten via info@bibliotheekwb.nl.
Herken je jezelf op een foto of in een filmpje en wil je liever niet op de site van de Bibliotheek West-Brabant staan, dan kun je dat ook melden via info@bibliotheekwb.nl.